Cafea BiCiNess
Cafea BiCiNess
- un biscuite Petit-beurre mediu
- 1/2 linguriță cicoare instant
- 1/2 linguriță cafea ness Amigo
- 2 lingurițe miere de salcâm
- o ceașcă medie de apă
- un bob de sare
Se pune o ceașcă de apă de izvor în ibric de inox la fiert cu un bob de sare marină grunjoasă (cam cât un bob, două de grâu).
Biscuitul se rupe bucăți și se pune în ceașcă, peste care se pune o linguriță sau una și jumătate de apă călduță și câte jumătate de linguriță de ness și cicoare. Se adaugă 2 lingurițe de miere și se freacă cu lingurița până se formează o cremă semi moale. Se toarnă apă fierbinte și se amestecă ușor. Se bea caldă sau răcită.
Gust bun, interesant, cofeină puțină. Indicat celor prea nervoși sau surescitați.
În locul biscuitului se poate folosi jumătate de pișcot.
Comentarii
Trimiteți un comentariu