Iepure de casă cu măsline verzi

   Iepure de casă cu măsline verzi

   — 5 - 6 persoane —

   1 iepure, 250 g măsline verzi, 150 g ulei, sare, piper, 1 lingură de făină, 1 lingură de bulion, 1 pahar de vin, 1 lămâie, 1 ceapă, 1 morcov, cimbru, 1 legătură pătrunjel.

   Se taie bucăți egale: spinarea​, pulpele​, iar cu restul se face sosul. Se dau prin făină, se prăjesc, se așează într-o cratiță cu măslinele​fără sâmburi. Separat se face sosul din făină, ulei și zarzavatul pasat din supă, se stinge cu supa din resturile de iepure; se strecoară peste bucățile de iepure prăjit și se fierbe împreună circa 40 minute la care se mai adaugă vinul, bulionul​ și cimbrul; când este gata se așează pe platouri și se pun deasupra feliuțe de lămâie fără coajă și verdeață tocată.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Gem de caise

Borș de legume cu carne

Clătite