Castraveți cu carne de vită
Castraveți cu carne de vită
700 g carne de vită, 120 g ulei, 1 lingură de făină, sare, piper, 2 cepe, 1 lingură de bulion
pastă, 1,5 kg castraveți în saramură, 300 g roșii, 1 legătură de mărar.
Carnea se taie bucăți, se sărează puțin si se înăbușă în ulei. Se scoate carnea și în sosul rămas se pun făina și ceapa tocată. Se călesc puțin, se sting cu supă sau apă și bulion apoi se fierbe. După ce a fiert circa 20 minute, se strecoară peste carnea prăjită și se dau la fiert. Castraveții se taie în patru în lung, apoi în două, se curăță de semințe, se clătesc în câteva ape și se pun la fiert peste carne. Se pun apoi și roșiile curățate de pieliță și tăiate. Verdeața tocată se presară pe mâncare înainte de a fi servită.
Comentarii
Trimiteți un comentariu