Stufat din carne de vită

   Stufat din carne de vită


   300 g carne de vită, 300 g piept de vită, 300 g șuncă afumată, 200 g ulei, sare, piper, 2 pahare vin negru, 300 g ciuperci, 300 g arpagic, 1 legătură de verdeață, ½ lingură de făină, 400 g cartofi noi, 150 g măsline, 5 căței de usturoi, 300 g roșii.

   Carnea se taie în 10 bucăți egale, se sotează în ulei împreună cu șunca tăiată bucăți, sare, piper și făină, apoi se fierbe cu 2 l apă. Când a scăzut pe jumătate, se pun: măsline fără sâmburi, ciuperci tăiate, roșii curățate și tăiate, vin, usturoi tăiat și la urmă arpagicul​ sotat. Când este gata, se servește în platou adânc și se presară verdeață. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Gem de caise

Borș de legume cu carne

Clătite