Musaca cu macaroane cu carne de vită

   Musaca cu macaroane cu carne de vită


   600 g carne de vacă (sau 300 g carne de vacă și 300 g carne de porc), 2 ouă, 350 g macaroane, sare, piper, 2 cepe, 1 legătură pătrunjel, 100 g ulei, 1 cartof, 500 g roșii.

   Tocătura și roșiile se prepară ca la musacaua de dovlecei (v. rețeta). Macaroanele​ se fierb în apă cu sare și când s-au răcit, se pun jumătate pe fundul unei forme de budincă, unsă. Se pune apoi tocătura și roșiile amestecate și deasupra restul de macaroane. Se dă la cuptor în baie de apă 45 minute. Separat se servește sos de roșii (v. rețeta). Dacă musacaua nu se prepară la baie de apă, forma se unge cu untură și se tapetează cu pesmet.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Gem de caise

Borș de legume cu carne

Clătite