Fasole verde cu carne de vită
Fasole verde cu carne de vită
700 g carne de vită, 1,200 kg fasole verde (țucără sau grasă), 120 g ulei, 1 lingură de bulion sau 200 g roșii, sare, 1 lingură de făină, 1 legătură de pătrunjel, 2 cepe, 4 - 5 căței de usturoi.
Carnea se taie bucăți, se sărează și se înăbușă în ulei cu ceapa tocată. Se adaugă apoi făina, și când începe să se coloreze, se stinge cu bulionul diluat în apă (sau cu roșiile curățate de pieliță și tăiate). Fasolea se curăță, se spală și se pune peste carne, apoi se dă la fiert cu usturoiul tocat. În final se presară pătrunjel tocat.
Sucul de păstăi verzi are următoarele calități terapeutice:
http://meniulprietenos.blogspot.ro/p/fasole-verde-indicatii.html?m=1
Sucul de păstăi verzi are următoarele calități terapeutice:
http://meniulprietenos.blogspot.ro/p/fasole-verde-indicatii.html?m=1
Comentarii
Trimiteți un comentariu