Mânătărci cu măsline

Mânătărci cu măsline 

(pentru 6 persoane)

   800 g mânătărci, 150 g măsline verzi, 350 g arpagic, 1 legătură de verdeață, 150 g ulei, 250 g roșii, ½ l supă sau apă, ¾ pahar de vin, sare, piper, 80 g capere, ½ lămâie.

   Mânătărcile se spală, se taie bucăți mari și se pun într-o cratiță cu sare, piper, măsline fără sâmburi, supa, vinul și roșiile curățate și tăiate. Se dau la cuptor și se mai pun pe parcurs arpagicul sotat cu caperele și ulei. Se lasă la cuptor până când lichidul a scăzut și se dă la rece. Se servește cu verdeața tocată și felii de lămâie fără coajă.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Gem de caise

Borș de legume cu carne

Clătite