Stufat de mazăre cu bureți, ceapă verde, usturoi verde și roșii

Stufat de mazăre cu bureți, ceapă verde, usturoi verde și roșii

— 6 persoane —

   600 g mazăre curățată, 150 g bureți, 20 fire ceapă verde, 15 fire usturoi verde, 250 g roșii, 4 ouă, 150 g ulei, sare, piper, 6 ardei grași, 1 legătură de mărar, supă sau apă.

   Mazărea​ se fierbe în apă cu sare 5 minute, apoi se strecoară și se pune într-o cratiță cu ceapa și usturoiul tăiate, sare, piper, ardeii grași curățați și fără semințe, tăiați, roșiile curățate și tăiate, bureții tăiați, uleiul​ și supa. Se dă la cuptor până ce lichidul a scăzut. Se servește cald sau rece cu mărarul tocat, cu garnitură de crutoane prăjite și cu sferturi de ouă fierte.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Gem de caise

Borș de legume cu carne

Clătite